SENİ ÇOK SEVİYORUM K.Y
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SENİ ÇOK SEVİYORUM K.Y

AnasayfaPortalGaleriLatest imagesKayıt OlGiriş yap

ZOPA YERSİNİ merak edenler? :D

YazarMesaj
K1rM1Z1
Admin
K1rM1Z1

Erkek Mesaj Sayısı : 60
İL/İLÇE : Evden
Zopayersin :
ZOPA YERSİNİ merak edenler? :D Left_bar_bleue1 / 1001 / 100ZOPA YERSİNİ merak edenler? :D Right_bar_bleue

rep : <div class="js-kit-rating" view="score"path="" title="" permalink=""></div><script src="http://js-kit.com/ratings.js"></script>

ZOPA YERSİNİ merak edenler? :D Empty
MesajKonu: ZOPA YERSİNİ merak edenler? :D   ZOPA YERSİNİ merak edenler? :D Icon_minitimeÇarş. Nis. 02, 2008 11:36 am

Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven sopa nin kro ca ve vahsice soylenis hali.

Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven sopanin daha haywanice, aygirca olanidir. ornegin bir insanin elindeki 1hb obje sopa olurken, ayni obje (yada tercihen 3-4 kat daha buyuk bir obje) bir ogrein elinde hemencecik bir zopaya donusebilir.

Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven minibüsçü, taksici ve bilumum şoför esnafının koltuk altında sakladığı, ve üzerine "haydar sıkıysa kaytar", "zalım", "hayat ööretmeni" gibi şeyler yazarak onu da bir nevi hayat arkadaşı var saydığı, genelde meşe ve gürgen gibi can yakıcı ağaclardan yapılmış değnek...

Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven ileri japon dovus tekniklerinde kullanilir...

Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven anadolu sopası.

Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven istanbul efsanelerindeki silahlardan biri, iki elle kullanılır.

Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven bazı yörelerde soba'nın telaffuz şekli.
cümle içinde kullanalım ki daha açık olsun:
-garı yahh şu zopayı dondukk!!

Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven kizilciktan olani makbul olan ince uzun durtme aparati...

bir de
civapo vardi yamulmuyorsam

Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven hırsızlıkta kriko. şaşırdınız mı? şahika mı oldunuz ne? böyle.

Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven dokuzuncu nesil çaylak

YAW GİNE BEN GİNE BEN
K1rM1Z1

ZOPA YERSİNİ merak edenler? :D
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» 21 2008 Camrip to Zopa Yersinde 25 Nisan'da Vizyon'da