SENİ ÇOK SEVİYORUM K.Y
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SENİ ÇOK SEVİYORUM K.Y

AnasayfaPortalGaleriLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Club Penguin İnceleme (by Emircan KUNUK)

inceleme içeriği nası??
Çekil Oyunu Oynuom
Club Penguin İnceleme (by Emircan KUNUK) Vote_lcap33%Club Penguin İnceleme (by Emircan KUNUK) Vote_rcap
 33% [ 1 ]
Güzel
Club Penguin İnceleme (by Emircan KUNUK) Vote_lcap67%Club Penguin İnceleme (by Emircan KUNUK) Vote_rcap
 67% [ 2 ]
İyi
Club Penguin İnceleme (by Emircan KUNUK) Vote_lcap0%Club Penguin İnceleme (by Emircan KUNUK) Vote_rcap
 0% [ 0 ]
Orta
Club Penguin İnceleme (by Emircan KUNUK) Vote_lcap0%Club Penguin İnceleme (by Emircan KUNUK) Vote_rcap
 0% [ 0 ]
Kötü
 0% [ 0 ]
Okumaya Değmez
 0% [ 0 ]
Zamanımı Çaldın Bee!!!!!!
 0% [ 0 ]
Bu Ne Biçim Anket
 0% [ 0 ]
Toplam Oylar : 3

YazarMesaj
emir_baba
Admin
emir_baba

Erkek Mesaj Sayısı : 107
İL/İLÇE : Yalova
İş/Hobiler : Yeni bilgisayar oyunlari kesfetmek,kitap,eglence,aksiyon.
Lakap : Emoha,Blody_Ranger,Blody_Blade,Aykesen,emirrr77,ebre.
Zopayersin :
Club Penguin İnceleme (by Emircan KUNUK) Left_bar_bleue900 / 100900 / 100Club Penguin İnceleme (by Emircan KUNUK) Right_bar_bleue

rep :
path=\"\" title=\"\" permalink=\"\">

Club Penguin İnceleme (by Emircan KUNUK) Empty
MesajKonu: Club Penguin İnceleme (by Emircan KUNUK)   Club Penguin İnceleme (by Emircan KUNUK) Icon_minitimeC.tesi Mayıs 24, 2008 12:49 pm

www.miniclip.com dan üye olup girin oyunda 1 penguensiniz ve gerçek insanlar var(türk var)oyun oynayabilir,arkadaş edinebiir,dans edip emmotican yapabilir,paranız olabiir,eşya giyebilir fakat çoğunu almak için memberlık satın almak lazım ama beleşte var,(arkaplan resimi,dağıtılıosa beleş giysi)ayrıca oyunda puflle adı verilen hayvannlarıda allabilioz,(en fazla 2 adet)mavi ve kırımzıyı herkes alır fakat diğerlerini almak için member olcan(puffle lar kaçabilir,çok gerçekçi)kendine ait igloo var bunu member olursan aksesuar alarak yada farklı görünümllere sokarak geliştirebilirsin,ajan,rehber olabilirsin(ajanlık 30 gün ve üstü rehber45+)tabi bazı soruar olcak bunlarıda internetten bulabiirsin. ajan olunca HQ odasından görev alıp madalya kazanabilirsin(bunları da int.denn okuabilirsin....

Ben şuan ajanım adım Emircannn77(Amerika serverındayım,PM yok artık bulursanız )yardım edebiirim ama dikkat edin sizi enseleyebilirim(suç işlersen)
sonn ollarak rockhoper adında bi admin amca var o her yıl gemisiyle gelip beleş item verir tabi başka bi kimlikle aramızda dolanıo o başka(çok kafa biri)Burdan ona kolay gelsin diyo incelememi noktayı koymamla bitiriyom,sağlıcakla kalın.

Club Penguin İnceleme (by Emircan KUNUK)
1 sayfadaki 1 sayfası